ΠΑΤΡΑ. Την 21η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στην Πάτρα διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Astir Hotel Patra (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα 262 21), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, θα συμμετάσχουν 36 επιχειρήσεις, που προσφέρουν περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Ο στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους όσοι αναζητούν εργασία να συναντηθούν – απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού – με εκπροσώπους επιχειρήσεων, που αναζητούν προσωπικό για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ σε διάφορες θεματικές ενότητες, όπως η δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, η κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη, κ.λπ..

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.dypa.gov.gr και, για τη ΜΕΜΜΕ, μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις