ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Γιάννης Μπουκουβάλας απευθύνει μήνυμα στους Λάκωνες για τις εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου κι ευχαριστεί για την στήριξή τους στον πρώτο γύρο των εκλογών.

«Ευχαριστώ εγκάρδια για την στήριξή σας τόσο στο πρόσωπό μου όσο και στον συνδυασμό μας, στον πρώτο γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η πρόταση της «Νέας Πελοποννήσου» και του Πέτρου Τατούλη «πέρασε» στην κοινωνία και άντεξε κάθε πίεση. Εμείς, την προεκλογική περίοδο, ίσως μιλήσαμε πολύ αλλά αυτό ήταν αναγκαίο για να μάθει κάθε πολίτης τις θέσεις μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Αυτή την Κυριακή μιλάτε εσείς. Η συμμετοχή σας στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου είναι σημαντικότερη από ποτέ. Η πρόοδος και η αλλαγή δεν έρχεται με λόγια αλλά όταν οι πολίτες δίνουν ισχυρή εντολή στην κάλπη. Σας καλώ όλους να δώσετε και την εντολή αλλά και την δύναμη στη Νέα Πελοπόννησο να συνεχίσει και να πολλαπλασιάσει ότι καλό έκανε στον τόπο.

Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για Κυβέρνηση της χώρας. Ψηφίζουμε για την Κυβέρνηση της Πελοποννήσου. Κυβερνήτης δοκιμασμένος, αυθεντικός, άμεσος και αποτελεσματικός είναι ο Πέτρος Τατούλης. Ψηφίζουμε χωρίς φόβο και με πάθος Νέα Πελοπόννησο!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις