ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου παρεμβαίνει, ευχαριστεί και καλεί τους Πελοποννήσιους στην κάλπη της Κυριακής 15 Οκτωβρίου «στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για μία Περιφέρεια με ανθρώπινο, κοινωνικό και προοδευτικό πρόσημο».

Το μήνυμα

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους συμπολίτες μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου.

Δεσμεύομαι απέναντι τους ότι θα σταθώ αντάξια της μεγάλης τιμής που μου έκαναν και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην πρώτη γραμμή με την ίδια μαχητικότητα για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Το ευχαριστώ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Πελοποννήσιους πολίτες που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» αντιστεκόμενοι σε συγκεκριμένα συστήματα συμφερόντων, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τον «εκλεκτό» τους ως Περιφερειάρχη.

Ξεκάθαρα διλήμματα

Το πρώτο βήμα έγινε. Οι εκλογές θα κριθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Η κάλπη θα είναι άδεια. Και τα διλήμματα ξεκάθαρα.

  • Ποιος είναι καταλληλότερος για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε αυτή την κρίσιμη και κομβική στιγμή για την Περιφέρεια μας;
  • Υποταγή ή Ανεξαρτησία;
  • Ισοπέδωση ή Μαχητικότητα;
  • Διοίκηση των λίγων για λίγους ή Συνεργασία και Συνέργειες με ΌΛΟΥΣ;

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως τι επέλεξαν να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή, να συστρατευτούν στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη για μία Περιφέρεια με ανθρώπινο, κοινωνικό και προοδευτικό πρόσημο.

Η συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο για την ισχυροποίηση του επόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος δεν θα πρέπει να είναι υπάλληλος κανενός κόμματος, κανενός συστήματος και καμίας επιχειρηματικής ομάδας.

Πάρε στα χέρια σου την εκλογή

Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Προόδου, διανύοντας στο άπλετο φως μία διαδρομή χωρίς σκιές και «πατερούληδες».

Αισθάνομαι βαθιά την ευθύνη να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να πάρουν στα δικά τους χέρια την εκλογή του επόμενου Περιφερειάρχη».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις