ΣΠΑΡΤΗ. Η Ντία Τζανετέα επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτη - Νέα Πορεία» και υποψήφια δήμαρχος Σπάρτης απάντησε στον Βαγγέλη Βαλιώτη σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσε για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και την λειτουργία του Δήμου:

«Σχετικά με τα ερωτήματα που έθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και την λειτουργία του Δήμου μας, επιθυμούμε να τοποθετηθούμε γι αυτά, παρόλο που οι απαντήσεις υπάρχουν αναλυτικά μέσα από το πρόγραμμά μας.

Τεχνικά έργα

  • Εγγυόμαστε την συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων που αλλάζουν την εικόνα της πόλης και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής όλων μας.
  • Κατανοούμε και στηρίζουμε τους επιχειρηματίες που πλήττονται καθημερινά, τους κατοίκους που βιώνουν μια δυσάρεστη καθημερινότητα.
  • Δρομολογούμε τα τεχνικά προγράμματα στα χωριά μας.

Διαχείριση απορριμμάτων

Η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων είναι μονόδρομος. Εφαρμόζουμε το Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Σπάρτης και δίνουμε έμφαση στην ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

Η φιλοσοφία του συνδυασμού μας ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ήταν και θα παραμείνει ουσιαστικά συνεργατική, βαθιά συλλογική. Μόνο μέσω συνεργασίας και ομαδικότητας θα επιτύχουμε την αλλαγή που όλοι περιμένουμε για το Δήμο μας!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις