ΕΛΛΑΔΑ. Στην πολιτική εκπομπή του Mega για τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατίας. Ο κ. Οικονόμου ξεκίνησε να κάνει το σχόλιο του για τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας ενώ η παρουσιάστρια, Ράνια Τζίμα προχώρησε σε ένα καυστικό σχόλιο το οποίο οδήγησε σε κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα.

«Αυτό που από την πρώτη στιγμή εμείς είπαμε, είναι ότι προφανώς και θα συνεργαστούμε με όποιους επιλέξουν οι πολίτες. Από την άλλη παίζει ρόλο το να υπάρχει μια ταυτότητα απόψεων σε ότι αφορά την αναπτυξιακή δυναμική την διαχειριστική δυναμική και τη δυνατότητα αξιοποίησης χρηματοδοτικών εργαλείων ανάμεσα στην κεντρική κυβέρνηση και τις περιφερειακές διοικήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου προκαλώντας την άμεση απάντηση από τη Ράνια Τζίμα.

«Δηλαδή συγγνώμη, για παράδειγμα, στο να γίνουν εκεί στην περιφέρεια τα αντιπλημμυρικά έργα, γιατί χρειάζεστε έναν δικό σας περιφερειάρχη;» αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα και πρόσθεσε:«Αυτά που δεν έγιναν… Μισό λεπτάκι κ. Οικονόμου! Είχατε όλο τον χάρτη μπλε σε όλα τα επίπεδα. Δημάρχους δικούς σας, περιφερειάρχες δικούς σας, κεντρική διοίκηση δική σας και είδαμε τι έγινε. Τι, θέλετε να θυμηθούμε τι έγινε το καλοκαίρι στην περιοχή;».

«Ναι, θέλω. Θέλετε να συνδέσουμε το αν ο χάρτης ήταν μπλε και ποιοι διοικούσαν με το γεγονός ότι δεχθήκαμε την μεγαλύτερη πλημμύρα που έχει γίνει τα τελευταία 200 χρόνια στη χώρα; Αυτό θέλετε να δεχθούμε; Θέλετε να συζητήσουμε αν έγιναν έργα τα οποία προστάτευσαν από μεγαλύτερες καταστροφές; Βεβαίως και το κρίνουν οι πολίτες» απάντησε ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις