ΛΑΚΩΝΙΑ. Με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατσαφάδο Κωνσταντίνο και παρουσία των βουλευτών Λακωνίας κ. Κρητικό Νεοκλή και κ. Δαβάκη Αθανάσιο συναντήθηκε την 13 Οκτωβρίου 2023 , στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας ώστε να τεθούν υπόψη τα χρονίζοντα αιτήματα του κλάδου.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της Ένωσης «το Προεδρείο μας τόνισε ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν σε πρώτη προτεραιότητα οι οικονομικές αδικίες όπως έχουν καθοριστεί από το 33ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας (επικινδυνότητα εργασίας, αποζημίωση νυχτερινής εργασίας, προσλήψεις αστυνομικών με το αδιαβλητο σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υπουργείου παιδείας κλπ.).

Από πλευράς μας τονίσθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης όλων των υποστελεχωμένων αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α Λακωνίας λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης στο Νομό μας τα τελευταία χρόνια. Φυσικά η αύξηση των οργανικών θέσεων των αστυνομικών υπαλλήλων στη διεύθυνση μας κρίνεται απαραίτητη για να είναι αποτελεσματική η λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας δίπλα στο Πολίτη.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και από τις δύο πλευρές , ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μας ευχαρίστησε για την συμβολή μας στην ανάδειξη – προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων και αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας. Μας διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων μας, απ την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και προτεραιότητα του είναι η ανεύρεση λύσης των προβλημάτων που συζητήθηκαν».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις