ΤΡΙΠΟΛΗ. Ένα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Τρίπολης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, οικείους και φίλους.

Ήταν γεννημένος το 1970 και εργαζόταν ως security στην εταιρεία «Μελισσινός». Η εταιρεία μάλιστα έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση για το πένθος της, στο άκουσμα της τραγικής απώλειας.

Ο Νίκος ήταν αγαπητός από όλους, ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολήθηκε αρκετά χρόνια και με τον αθλητισμό (μπάσκετ).

Όπως αναφέρει το contraepithesi.gr: «Ο Νίκος Σταυρόπουλος σε ότι αφορά το χώρο του μπάσκετ έχει συνδέσει το όνομά του με την παρουσία του σε νεαρή ηλικία με τον ΓΣ Αρκαδίας και τη άκρως επιτυχημένη γενιά που αναδείχθηκε από τον «κυανέρυθρο» σύλλογο, αλλά και της επιτυχημένης παρουσία του στην ομάδα του 3ου Λυκείου Τρίπολης που έφτασε έως τα ημιτελικά του Σχολικού πρωταθλήματος. Τα προηγούμενα χρόνια είχε παρουσία και στις ομάδες του Συλλόγου Δρομέων και του Απόλλωνα Τρίπολης.»

«Φίλε Νίκο καλό ταξίδι»

«Ήλπιζα πως θα ήταν ψέμα...
Σήμερα χάσαμε ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης μας. Το χαμόγελο του, η καλοσύνη του, ο σπάνιος χαρακτήρας του είναι αυτά που θα μας λείψουν. Φίλε Νίκο καλό ταξίδι» έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος, Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Τη Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Σταυρόπουλου

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Σταυρόπουλου, στις 4.30μμ από το Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 4μμ. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού Επισκοπή.

*Με πληροφορίες από kalimera-arkadia.gr, contraepithesi.gr, toprotoselido.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις