ΛΑΚΩΝΙΑ. Ακόμα έναν μεγάλο νικητή ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει 300.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ». Ο νικητής δοκίμασε την τύχη του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Καλουτά στη Νεάπολη Λακωνίας, που βρίσκεται στην οδό Μιαούλη 10.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Όλοι στη Νεάπολη μιλάνε για τον τυχερό του ΣΚΡΑΤΣ το τελευταίο διάστημα. Μακάρι να φέρουμε τύχη και σε περισσότερους συμπολίτες μας», σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νεάπολη Λακωνίας, κ. Καλουτάς.

Όσον αφορά στον τυχερό λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», που κόστισε μόλις 3 ευρώ, ο κ. Καλουτάς αναφέρει: «Ο μεγάλος νικητής βρήκε τα τρία μαύρα κεράσια πάνω στον τυχερό λαχνό και δίπλα το ποσό των 300.000 ευρώ».

Το ΣΚΡΑΤΣ διαθέτει μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, ανάμεσά τους και ο λαχνός «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», που μπορεί να αποτελέσει ένα ξεχωριστό δώρο για γενέθλια και γιορτές, όπως για τη σημερινή γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

OPAP Store App και «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Όσον αφορά στο πώς παίζεται το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», ο κ. Καλουτάς εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ.

Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις