ΗΛΕΙΑ. Η ταυτότητα του οδηγού της «μυστηριώδους» μαύρης BMW με φιμέ τζάμια που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να κινείται από και προς τη Μανωλάδα, λίγες ώρες πριν ο 46χρονος επιχειρηματίας Σάκης Γκολφίνος βρεθεί απανθρακωμένος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δίπλα στο αυτοκίνητο του, το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κουνουπέλι, αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», ο άνδρας αυτοβούλως παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης. Λίγες ώρες μετά την προβολή του βίντεο το βράδυ της Παρασκευής σε εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας, δήλωσε «παρών», υποστηρίζοντας πως είναι ο οδηγός του μαύρου οχήματος. Η παρουσία του ΙΧ κίνησε υποψίες στους κατοίκους και θεωρήθηκε ως «ύποπτο», όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του επιχειρηματία.

Ο άνδρας με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας, φέρεται να υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», γνωστοποίησε πως τη συγκεκριμένη ημέρα, βρισκόταν με τη σύντροφό του στην παραλία του Κουνουπελίου. «Αλλοθι» που πιστοποιήθηκε από τις περαιτέρω έρευνες. Επιπλέον, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος δεν γνώριζε προσωπικά τον 46χρονο και η όποια επαφή με την οικογένεια του, αφορά στο γεγονός πως ο πατέρας του, ήταν πελάτης του βουλκανιζατέρ που διατηρούσε ο Σάκης Γκολφίνος.

Την ίδια ώρα, δυο φορές έχει κληθεί να καταθέσει η γυναίκα από την Πάτρα, που διατηρούσε δεσμό με τον 46χρονο, χωρίς ωστόσο να έχει συνεισφέρει στην έρευνα κάποιο στοιχείο που θα έριχνε «φως» στην υπόθεση. Εάν δηλαδή ο άνδρας της είχε εκμυστηρευθεί πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ή δεχόταν απειλές. Η νεαρή παντρεμένη και μητέρα παιδιών, πάντως επισήμως ισχυρίζεται πως ήταν φίλοι με τον επιχειρηματία και τίποτε περισσότερο.

Αναφορικά με την πορεία των ερευνών, αστυνομικές πηγές εμφανίζονται φειδωλές, καθώς όπως ανέφεραν στην «Π», πρόκειται για μια ιδιαιτέρως σοβαρή υπόθεση και η διαρροή στοιχείων που έχει στη διάθεση της η ΕΛΑΣ, δεν αποκλείεται να κινητοποιήσουν κάποιους ή κάποιον που πιθανά εμπλέκονται στη υπόθεση στο να εξαφανιστούν ή να σπεύσουν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις