ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διαρκείας που συγκέντρωσε ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας με τη συνδρομή των δημοτών του, παραδόθηκαν στον πλημμυροπαθή Δήμο Παλαμά Καρδίτσας. Το υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας μεταφέρθηκε με φορτηγό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας και μεταφορτώθηκε στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Παλαμά.

Την ευθύνη μεταφοράς και παράδοσης είχε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Βασίλης Αρβανίτης. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος είχε και την ευθύνη συγκέντρωσης του υλικού, σε δηλώσεις του τόνισε:

«Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και της στήριξης των πληγέντων της Θεσσαλίας, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και στείλαμε στον Δήμο Παλαμά, που είναι από τους πλέον πληγέντες. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δημότες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας για συγκέντρωση αυτών των ειδών. Ήταν πράγματι συγκινητική η ανταπόκρισή τους, δεδομένου ότι ο Δήμος μας έχει πρόσφατα βρεθεί σε ανάλογη θέση, μετά τις πυρκαγιές του 2021. Ευχαριστούμε επίσης το προσωπικό του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και τους οδηγούς του Δήμου μας που βοήθησαν στην συγκέντρωση, ταξινόμηση και αποστολή του υλικού».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις