ΖΑΧΑΡΩ. Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζαχάρως, η ορκωμοσία δέκα εργαζομένων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ως μονίμων υπαλλήλων του Δήμου Ζαχάρως.

Η ορκωμοσία έγινε από τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος, αφού καλωσόρισε και επίσημα το μόνιμο πλέον προσωπικό, μετά την πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, ευάλωτες ομάδες πολιτών και άτομα με ειδικές ανάγκες. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί ”στολίδι” για τον δήμο μας και το αποδεικνύει συνεχώς, καθώς έχει διαχρονικά στηρίξει εκατοντάδες δημότες Ζαχάρως – Φιγαλείας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Δέκα εργαζόμενοι, που για περίπου 20 χρόνια δεν ήταν μόνιμοι, εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Ζαχάρως και πλέον το λειτουργικό πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί υπηρεσία που ανήκει στην οργανωτική δομή του Δήμου.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, η προϊσταμένη των Διοικητικών Υπηρεσιών και υπάλληλοι του δήμου. Επίσης το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, Χρήστος Γαρύφαλλος, ο οποίος, αφού εξήρε τους αγώνες των εργαζομένων και το σπουδαίο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια στηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καλωσόρισε με θέρμη τους μόνιμους, στο εξής, υπαλλήλους και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και καλή και παραγωγική θητεία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις