ΜΥΣΤΡΑΣ. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας προσλαμβάνει έναν αρχαιολόγο για την πλήρωση θέσης εργασίας, σχετικού αρχαιολογικού έργου.

Η πρόσληψη αφορά επιστημονικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Και το τραπέζιν έστησαν με την εξόπλισίν του...Συμπόσια και αστική διατροφή στον Παλαιολόγειο Μυστρά».

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και λήγει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Η θέση εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

  • ΠΕ Αρχαιολόγων - (1 θέση) - Αρχαιολογικός χώρος Μυστρά

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efalak@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Αγησιλάου 59, 23100 – Σπάρτη, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψιν κου Νίκου Αποστολάκου ή κας Νίκας Λυμπεράκη - Λαζαράκου (τηλ. επικοινωνίας 2731025363, 2731028503), εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επόμενη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο της εφαρμογής «Διαύγεια» και του ΥΠΠΟΑ και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρείας (από 3 Νοεμβρίου έως και 12 Νοεμβρίου 2023).

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη, στον ακόλουθο σύνδεσμο, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις