ΗΛΕΙΑ. Βρισκόταν στη φυλακή για ανάλογα αδικήματα, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν σωφρονίστηκε. Μετά την αποφυλάκιση συνέχισε την παράνομη δράση του. Ο διαρρήκτης έκλεψε αυτοκίνητο και ξεκίνησε τα χτυπήματα. Στο στόχαστρό του, μπήκε και μια εκκλησία με τον ίδιο να καταφέρνει τελικά να πάρει στα χέρια του, 10 ευρώ και δύο τενεκέδες με λάδι, που υπήρχαν στο γραφείο του ιερέα. Μετά από ώρες έπεσε στα χέρια αστυνομικών και πλέον όλοι στην τοπική κοινωνία, περιμένουν να δουν αν θα οδηγηθεί εκ νέου στη φυλακή ή αν θα αφεθεί ελεύθερος, όπως φοβούνται…

Δαιμόνιος διαρρήκτης στην Ηλεία για να κλέψει δύο τενεκέδες λάδι - Πώς εξουδετέρωσε τον συναγερμό

Πολυτεχνίτης ήταν ο διαρρήκτης που έπεσε στα χέρια των Αρχών το βράδυ της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, μετά από έρευνες αστυνομικών στην Ηλεία. Ο 44χρονος δράστης σύμφωνα με πηγές του ilialive.gr, που είχε αποφυλακιστεί πριν λίγους μήνες για παρόμοια δράση, ξεκίνησε το δρομολόγιο του, τη νύχτα της Κυριακής όταν έκλεψε ένα αυτοκίνητο από την περιοχή των Σαγέικων.

Άρχισε να κατηφορίζει προν την Ηλεία για να συνεχίσει τη δράση του. Στα Καβάσιλα έκανε μια στάση για να χτυπήσει εκκλησία στο χωριό. Ο δράστης αποδείχθηκε δαιμόνιος καθώς προκειμένου να κάνει τον συναγερμό της εκκλησίας να «σωπάσει» τον έβαλε σε έναν κουβά με νερό.

Στη συνέχεια διέρρηξε το ναό για να πάρει 10 ευρώ από το παγκάρι και δύο τενεκέδες λάδι που είχε ο ιερέας εκεί για την τροφοδότηση των καντηλίων. Οι ζημιές που άφησε πίσω του ο δράστης ξεπέρασαν σε αξία τα 1.500 ευρώ.

Μάλιστα εκείνη την ώρα που έφυγε από το ναό, ξημερώματα της Κυριακής, αναζητούσε βενζίνη για το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και ξέμεινε. Αφού βρήκε καύσιμα συνέχισε την πορεία του προς Γαστούνη, ψάχνοντας πάντα κάτι να κλέψει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μπήκε σε κατάστημα εστίασης και έκλεψε ένα κινητό. Οι αρχές ενημερώθηκαν και τον αναζήτησαν και τελικά μετά από πληροφορίες τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Παπακαυκά που είχε βρει πρόχειρο κατάλυμα προκειμένου να κρυφτεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις