ΠΑΤΡΑ. Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος νοσηλευτής από την Πάτρα, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 23χρονης ασθενούς την ώρα της εξέτασης.

Ο νοσηλευτής από την Πάτρα αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη (21.12.23).

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα, όταν η 23χρονη συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε στο νοσοκομείο από τον Πύργο Ηλείας για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Αφού πραγματοποίηθηκαν, έπειτα οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις.

Μετά τη λήψη των δειγμάτων, η γιατρός έφυγε και ο νοσηλευτής παρέμεινε με την ασθενή, προχωρώντας όπως κατήγγειλε γιατρός, σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος της γυναίκας. Η 23χρονη κάλεσε σε βοήθεια και μαζί με τον πατέρα της που έσπευσε στην αίθουσα αναζωογόνησης, απευθύνθηκαν στη γιατρό που την είχε εξετάσει.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία η γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για τα όσα υποστηρίζει πως είδε να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νυχτερινής της βάρδιας. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Πατρών.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλουσας ενώ την ίδια ώρα, o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε ήδη τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις