ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Νούλα Σταύρου Μπουγάδη (Χήρα)

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 90χρονης Νούλας Σταύρου Μπουγάδη.

Δήμητρα Ιωαν. Κονιδιτσιώτη

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 91χρονης Δήμητρας Ιωαν. Κονιδιτσιώτη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Ι. Αλεξανδρή Θεοδωροπούλου (Χήρα)

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ελένης Ι. Αλεξανδρή Θεοδωροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ζωή – Γιώργος και Βασιλική – Σωτήρης, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Δημήτριος Κ. Κωστάκος

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Δημητρίου Κ. Κωστάκος. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, ο πατέρας του Στυλιανός Κερασιώτης, τα παιδιά του Ελένη Κωστάκου, Βασίλης Συναδινός, Γεωργία Πλαγάκη, τα εγγόνια του Δημήτρης, Βασιλική – Ρέντι, Δημήτρης – Άγγελος και οι λοιποί συγγενείς του.

Αριάδνη Ιωαν. Γριβόγιαννη

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αριάδνης Ιωαν. Γριβόγιαννη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεόδωρος – Γεωργία, Γεώργιος- Μαρία, Σοφία και Μαρία, τα εγγόνια της, Ιωάννης, Αριάδνη, Αναστασία, Βασίλης, Μιχαήλ, Ιωάννης, Κωνσταντίνος, και οι λοιποί συγγενείς της.

Ηλίας Ι. Δρίτσας

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ηλία Ι. Δρίτσα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Γεωργία – Δημήτρης, Ευσταθία – Σωκράτης, Μαρία – Γεώργιος και Αφροδίτη – Παναγιώτης, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του οι θείοι του και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Χ. Τσώκρης

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Άγιο Ιωάννη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Χ. Τσώκρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Χρήστος – Γεωργία, τα αδέρφια του Παναγιώτης και Ανδριάνα οι παππούδες του Κωνσταντίνος – Ελένη και Ποτούλα, οι θείοι του, τα ξαδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις