ΣΠΑΡΤΗ. Είναι Σπαρτιάτης. τριτοετής φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ (σημερινό οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών Ο.Π.Α.) με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά. Μόλις 20 ετών. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το παιδί των χαμηλών τόνων που εργάζεται όχι μόνον για να σπουδάσει αλλά για να βοηθά και την οικογένεια. Το καλοκαίρι, αντί για διακοπές, σερβιτόρος και τον χειμώνα αδειούχος security. Oι στόχοι του για τη ζωή υψηλοί και στην ψυχή του ίσως ακόμα υψηλότεροι.

Έμαθε από μικρός ότι η οικογένεια δίνει κάθε μέρα αγώνα. Γιός του κλειθροποιού – ιδιωτικού ερευνητή Φώντα Αγγελόπουλου και της τραπεζικού Γεωργίας Βλαχάκου. Η καταγωγή του παππού του Γιώργου από τις Ρίζες Αρκαδίας.

Τον βλέπουμε με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Π.Ε. Φθιώτιδας, αναπληρωτή Καθηγητή Χρηματοοικονομικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με πρέσβεις και προέδρους μεγάλων εταιρειών στη Λέσχη Αθηνών. Την ευκαιρία έδωσε στον Γιώργο Αγγελόπουλο ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού, αφού προηγουμένως διέκρινε ότι πρόκειται για ένα νεαρό που δεν φοβάται τη δουλειά, δεν διστάζει να πει την γνώμη του και σέβεται αρχές και αξίες.

Άλλωστε όπως μαθαίνουμε από τον ίδιο, δύο από τις συμβουλές - όπλα που πήρε μαζί του από το σπίτι είναι να σέβεται τον αγώνα της οικογένειας και μην λησμονεί την αφετηρία του ποτέ.

Η μητέρα του η Γεωργία είναι γνωστή από την υπηρεσία της στην Εθνική Τράπεζα, στη Σπάρτη, όπου επί χρόνια αθόρυβα και αποτελεσματικά ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της. Υπερήφανη και για τους δύο γιούς της, και τον Γιώργο και τον Μανώλη. Ο πατέρας δίνει την κατάλληλη συμβουλή την κατάλληλη στιγμή.

Ευχή όλων είναι όλα τα Σπαρτιατόπουλα, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού βρουν τον δρόμο τους στη ζωή και στην καριέρα, κάποια στιγμή - και όσο θα μπορούν ακόμα να προσφέρουν - να ανταποδώσουν στον τόπο τους, αν μη τι άλλο τις ευχές και την αγάπη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις