ΠΑΤΡΑ. Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ο Προμηθέας τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου Ανδρέα Μελιγδή δίνοντας το όνομά του στη κεντρική σάλα του αθλητικού κέντρου του «Promitheas Park». Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και τα βλέμματα όλων τράβηξε η οικογένεια του Ανδρέα, με το γήπεδο να ξεσπάει σε έντονα χειροκροτήματα για να τιμηθεί η μνήμη και η σπουδαία κληρονομιά που άφησε πίσω του ο αείμνηστος τεχνικός, ο άνθρωπος που έσπρωξε τον Προμηθέα σε άλματα στις ηλικιακές κατηγορίες, στην Ανάπτυξη και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων κι Εφήβων.

ο Δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης, μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον Ανδρέα Μελιγδή που έφυγε από τη ζωή άδικα και πρόωρα, πριν ένα χρόνο και συγκεκριμένα ανέφερε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη του Ανδρέα Μελιγδή, ο οποίος δεν ήταν μόνο ένας καλός προπονητής με διακρίσεις, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Ήταν, όπως αναδείχτηκε και στη σημερινή εκδήλωση, καλός, ευγενής, σεμνός άνθρωπος, συγκροτημένος και άξιος παιδαγωγός. Είναι σημαντικό για το μέλλον της κοινωνία μας και κυρίως για τις νέες γενιές να τιμούμε κάθε άνθρωπο που αποτελεί χρηστό πρότυπο».

Παρών ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος μίλησε για τον άνθρωπο Ανδρέα Μελιγδή από την περίοδο που συνεργάζονταν σε καθημερινή βάση στον Προμηθέα. Παρόντες επίσης ήταν η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, ο Αχαιός βουλευτής της Νίκης Σπύρος Τσιρώνης, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Κώστας Σβόλης (εκπροσωπώντας και την Παναχαϊκή στην οποία είναι αντιπρόεδρος).

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Γιώργος Παππάς από το Οικονομικό Επιμελητήριο, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτης Λυκούδης, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου, ο τεχνικός των μελανόλευκων Γιάννης Χριστόπουλος και φυσικά όλη η οικογένεια του Προμηθέα με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Λάσκαρη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις