ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Τραγική κατάληξη είχε για μια 66χρονη γυναίκα η βόλτα με τον σύζυγό της σε μώλο, την Κυριακή (7/1), στην Κυπαρισσία, καθώς τα κύματα την περεσύραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που βρίσκεται σε σοκ μετά το τραγικό συμβάν μίλησε στο PatrisNews. «Ήρθε ένα κύμα και την πήρε» είπε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στα νερά του Ιονίου.

«Ήμασταν με φίλους στο λιμάνι, καθόμασταν εκεί που δεν υπήρχε κίνδυνος. Κοιτάζαμε τα κύματα και η γυναίκα μου σηκώθηκε, πήγε προς τα πίσω, ήθελε προφανώς να βγάλει φωτογραφίες για τα παιδιά, όπως καταλαβαίνω. Και μέχρι να κοιτάξουμε, το κύμα την κύκλωσε, την είδε η γνωστή μου, έτρεξα κι εγώ, αλλά ήρθε ένα μεγάλο κύμα και την πήρε.

Μπήκα κι εγώ προσεκτικά μέσα στη θάλασσα, κρατήθηκα, έψαχνα, αλλά δεν τη βρήκα. Και μετά ήρθε το Λιμενικό, ήταν εξαιρετικά ευγενείς και με βοήθησαν να την ψάξω για δύο ώρες. Μετά από δυόμιση ώρες, την ξέβρασε το κύμα 500 μέτρα από εκεί που ήμασταν», τόνιζε ο σύζυγος της 66χρονης γυναίκας.

Το ζευγάρι, από τη Γερμανία είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να εγκαταλείψει την πατρίδα του και να ζήσει στη χώρα μας. Έτσι, οι ίδιοι είχαν αποκτήσει το δικό τους σπίτι στον Κακόβατο της Ηλείας. Δεν είχαν επιλέξει καθόλου τυχαία την περιοχή, αφού ήθελαν το σπίτι τους να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπούσαν.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με το Patrisnews.com, όλα έγινα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Η 66χρονη γυναίκα, με τον σύζυγό της και φίλους τους -που τους είχαν επισκεφθεί από τη Γερμανία- είχαν πάει εκδρομή στην Κυπαρισσία, από τον Κακόβατο.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, κάθονταν στο λιμάνι και η 66χρονη πλησίασε στο λιμάνι για να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη. Τα μανιασμένα κύματα «κύκλωσαν» την άτυχη γυναίκα και την έριξαν στη θάλασσα. Ο σύζυγός της που είδε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα του να χάνεται, έτρεξε προς το σημείο για τη βοηθήσει. Μάταια όμως καθώς τα ορμητικά νερά είχαν παρασύρει την 66χρονη με τον ίδιο να μην μπορεί να αντιδράσει και να καλεί το λιμενικό σε βοήθεια. Τα λεπτά που ακολούθησαν, ήταν δραματικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και της αστυνομίας και ξεκίνησαν τις έρευνες. Λίγη ώρα αργότερα, η θάλασσα ξέβρασε την άτυχη γυναίκα στην ακτή, περίπου 500 μέτρα από το σημείο που παρασύρθηκε από τα κύματα. Δυστυχώς, ήταν νεκρή. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το αρμόδιο Λιμεναρχείο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις