ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Επίσκεψη σε κομβικά έργα ανάπλασης υποδομών και κατασκευαστικής αναμόρφωσης, πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη (17/1) ο Υφυπουργός υποδομών κ. Νίκος Ταχιάος, συνοδεύοντας στην Πελοπόννησο τον αρμόδιο Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Νίκος Ταχιάος δήλωσε σε σχέση με την αυτοψία, στα έργα και στα εργοτάξια επίβλεψης της Πατρών - Πύργου ότι: «H κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έλυσε έναν γόρδιο δεσμό αναφορικά με την Πατρών - Πύργου. Ένα έργο που αλλάζει προς το καλύτερο και βελτιώνει σημαντικά το οδικό δίκτυο στην Πελοπόννησο, το οποίο δεν αφορά μόνο την κυκλοφορία και την πρόσβαση στην πόλη της Πάτρας αλλά αφορά κυρίως την ίδια την οδική ασφάλεια, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ο δρόμος αυτός, αποτελούσε ένα επικίνδυνο σημείο για πολλούς οδηγούς».

Αναφορικά με την τελετή θεμελίωσης του νέου διθέσιου νηπιαγωγείου στην περιοχή του Παραλίου Άστρους ο κ. Ταχιάος δήλωσε: «Πρόκειται για ένα μικρό έργο αλλά ιδιαίτερα ουσιαστικό και η δική μας παρουσία σήμερα εκεί ως αρμόδιο υπουργείο, υπογραμμίζει την βαρύτητα που δίνουμε στις ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές) και στην σχολική στέγη γενικότερα, με τις κατάλληλες υποδομές».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις