ΕΛΛΑΔΑ. Σε μία συνταρακτική αποκάλυψη προχώρησε σε δηλώσεις της, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφορικά «με τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης της Κυβέρνησης στο Έγκλημα των Τεμπών» όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως προ δέκα ημερών, επιτελείς του Υπουργείου Ανάπτυξης, επισκέφθηκαν το Ελεγκτικό Συνέδριο, που είναι αρμόδιο για τον προσυμβατικό έλεγχο της σύμβασης 717, για να λάβουν διαβεβαιώσεις ότι ο έλεγχος αυτός καλύπτει την κυβέρνηση.

Ολόκληρη η δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί:

Αναλυτικά η αποκάλυψηαπό τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 12 μήνες, ένας χρόνος, από το Έγκλημα των Τεμπών. Σήμερα, είχε προγραμματιστεί η ακρόαση μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου, του Δικαστηρίου δηλαδή που διενεργεί τον προσυμβατικό έλεγχο των συμβάσεων του Ελληνικού Δημοσίου, για τη θέση του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Στη διάρκεια της ακρόασης Δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη θέση του Αντιπροέδρου, σε ερώτησή μου προς μία εκ των υποψηφίων, αποκαλύφθηκε ότι πριν από δέκα ημέρες, επιτελείς του Υπουργείου Ανάπτυξης, εκπρόσωποι δηλαδή της Κυβέρνησης, επισκέφθηκαν το Ελεγκτικό Συνέδριο, και ζήτησαν κάποιου είδους απαντήσεις και διαβεβαιώσεις, ότι ο προσυμβατικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στη σύμβαση 717, τους καλύπτει. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν έχει, εξ όσων γνωρίζω, δημοσιοποιηθεί, αποτελεί συνταρακτική αποκάλυψη, διότι σημαίνει ότι αυτήν την ώρα, μαίνονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για το Έγκλημα των Τεμπών. Είναι ένα γεγονός που επεσήμανα αμέσως και ζήτησα και τα Πρακτικά της Διάσκεψης των Προέδρων, και βεβαίως η Πλεύση Ελευθερίας θα κάνει τα πάντα, για να σταματήσουν οι οργιώδεις μεθοδεύσεις συγκάλυψης του Εγκλήματος και υπόθαλψης των υπαιτίων».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις