ΕΛΛΑΔΑ. Το νέο του κόμμα ανακοίνωσε με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

Το όνομα του κόμματος είναι «Δημοκράτες» και όπως αναφέρει στο μήνυμά του «Με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική. Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη. Ξεκινάμε».

Το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου για το νέο του κόμμα

Ο κ. Λοβέρδος έκανε την ανακοίνωση του νέου του κόμματος με βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε στον Έβρο. Απευθυνόμενος στις Ελληνίδες και τους Έλληνες με τον χαρακτηρισμό «συμπολίτες μου» τόνισε ότι πρόκειται για ένα κόμμα «πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, μεταρρυθμιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό».

«Είμαστε Έλληνες στην Ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε κι από εκεί για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών. Δεν ξεκινάμε τυχαία από εδώ (σ.σ.: τον Έβρο). Στέλνω ένα μήνυμα από εδώ, από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες, που πρόσφατα το 2020 αποκρούσαμε μια απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους: ότι μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε ο πρόεδρος των Δημοκρατών»,

«Συμπολίτες μου, με δυναμισμό με μετριοπάθεια, με κοινή λογική εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας», καταλήγει το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις