Γράφει ο Γιώργος Π. Δημακόγιαννης*

[...επειδή έχω μάθει να μην κρύβομαι στα δύσκολα...]

Σαφέστατα και με ενοχλεί το ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που, από την ακραία άπατρι αναρχο-αριστερά ως την φιλελεύθερη εθνομηδενιστική δεξιά, έχει -εν χορώ και θράσος απροκάλυπτο- στηθεί, προκειμένου το δικαστήριο, ...εκβιαστικά, να εκδώσει την προσεχή Τετάρτη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για την «εγκληματική οργάνωση της ΧΑ»!!

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ, αλλά η ηγεσία της ΧΑ έχει δυστυχώς φροντίσει με την κυρίαρχη επιλογή τής οικογενειοκρατίας και τις άλλες κύριες πολιτικές επιλογές των τελευταίων ετών, αλλά και την εν γένει ακολουθητέα πρακτική, να απολέσει στα μάτια μου –και στα μάτια νομίζω κάθε Έλληνα εθνικιστή και πατριώτη που (τούς) έβαλε πλάτη σε ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ (χρόνια διώξεων, τρομοκρατίας και φυλακίσεων), πληρώνοντας άλλος μικρό κι άλλος μεγαλύτερο ΤΙΜΗΜΑ γι’ αυτό…-, να απολέσει το ηθικό και πατριωτικό πλεονέκτημα, έτσι που να μην (μάς) αφήνει «χώρο» για επιχειρήματα υπεράσπισης πια…

- Μακάρι να ‘ταν αλλιώς!!

Αυτονόητες οι Ευχές μας για δικαστική αθώωση, για αδέκαστη Δικαιοσύνη μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες!

«Ας γίνονται οι δίκες στις πλατείες από τους "αγανακτισμένους όχλους", όπως τον παλιό καλό καιρό του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ – ΔΣΕ»!!!

Από το 1974 και δώθε ο μέγας διώκτης των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών έχει όνομα: Είναι η ηγεσία τού κόμματος "της (μασονο)δεξιάς" που πάντα λειτουργούσε ως κομπλεξικό δουλικό τής αριστεράς!

Γι' αυτό και τις κρίσιμες αυτές ώρες ΜΙΑ η σκέψη και η ευχή όλων μας:

- ΟΧΙ φυλακές για τούς Εθνικιστές!

Γιατί είναι αδιανόητο: Εβδομήντα νέοι Έλληνες κατηγορούνται για ...έναν φόνο τού οποίου ο δράστης έχει συλληφθεί και ομολογήσει από την πρώτη στιγμή και ΔΕΝ έχει το ακαταλόγιστο!!! Η σκευωρία είναι ουρανομήκης στην αθλιότητα και την σκοπιμότητά της... Η Δικαιοσύνη ως απολύτως σεβαστή ανεξάρτητη Αρχή ελπίζουμε να δικάσει πράξεις κι όχι Ιδέες, ελπίζουμε -και οφείλει!- να αντισταθεί στις τερατώδεις ΠΙΕΣΕΙΣ όλων των συνιστωσών τής μεταποληστευτικής δημοκρατορίας και να βάλει αίσιο ΤΕΛΟΣ στην δίωξη των Ελλήνων. Αλλιώς, ας γίνονται οι δίκες στις πλατείες από τους "αγανακτισμένους όχλους", όπως τον παλιό καλό καιρό του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΔΣΕ!!!

(*) Ο εκδότης της Αδούλωτης Μάνης Γ.Π.Δημακόγιαννης ήταν ο επικεφαλής τού εκλογικού αγώνα τής Χρυσής Αυγής στην Λακωνία στις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις τού 2014-15 (δύο εθνικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές), που πέτυχε, μαζί με τα άλλα τοπικά στελέχη της τότε, -σε όλες!- το καλύτερο ποσοστό στην Χώρα, όταν η ηγεσία της ήταν φυλακισμένη...