ΣΠΑΡΤΗ. Την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στ. Αραχωβίτης είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη.
Το βασικότερο θέμα συζήτησης ήταν η κατάσταση των δομών υγείας του Νομού και η συνεισφορά της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι ελλείψεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον βουλευτή για την πορεία της προμήθειας isobox και λοιπού εξοπλισμού από την Περιφέρεια.
Επίσης, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την ενημέρωση για την ιεράρχηση των έργων στο νομό Λακωνίας σε συνέχεια της συνάντησης με τον αντιπεριφερειάρχη στις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο Σταύρος Αραχωβίτης ευχαρίστησε τον Θόδωρο Βερούτη για την συνεργασία και για την ενημέρωση και εξέφρασε την ανησυχία του για την επάρκεια προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις δομές υγείας του Νομού, εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας και σε αναμονή του τρίτου. Εξήρε τις προσπάθειες των εργαζομένων στην υγεία και δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της Περιφέρειας για ενίσχυση των δομών, σε αντίθεση με την απουσία της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.