ΣΠΑΡΤΗ. Την Παρασκευή 19/3, ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες συγκρότησης της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Λακωνίας.

Συντονιστής στο 21μελές όργανο εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ακλόνητη είναι η πεποίθηση πως με, «…ανανεωμένα και διευρυμένα όργανα προχωράμε στην ουσιαστική ενοποίηση του προοδευτικού χώρου και ενωτικά ξανά ανοιγόμαστε στην κοινωνία, δημιουργώντας τις βάσεις της επερχόμενης νέας δημοκρατικής διακυβέρνησης».

Τα 21 μέλη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής

Κουμουνδούρος Παναγιώτης

Γκουβούσης Γιάννης

Γουναλάκης Γιάννης

Δεληγιαννίδης Σταύρος

Δουμάνη Σοφία

Θωμάς Διονύσης

Καναβάρος Φανούρης Γιώργος

Κοκκόλη Αναστασία

Λαμπρινός Περικλής

Λεϊμονίτης Παναγιώτης

Μπαλωμάς Σπύρος

Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα

Πετροπουλάκης Δημήτρης

Πουλικάκος Γιώργος

Πριφτάκη Μαρία

Ρίτσου Μπέττυ

Σταματάκου Άντα

Σταμάτης Κώστας

Τσαλπατούρος Αλέξης

Τσετσάκου Παναγιώτα

Φραγκής Πανάγος

Ποιος είναι ο νέος συντονιστής, Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Γεννήθηκε το 1962 στην Τρύπη του Δήμου Σπάρτης. Εργάζεται στο ΕΠΑΛ Σπάρτης, Μηχανολόγος Μηχανικός στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, με πλούσια εκπαιδευτική και παιδαγωγική δράση.

Από 1976 πήρε ενεργό μέρος στο μαθητικό και στη συνέχεια φοιτητικό και σήμερα στο εκπαιδευτικό και δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λακωνίας και επί σειρά ετών πρόεδρος του, μέλος ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ, αιρετός εκπρόσωπος των καθηγητών στο υπηρεσιακό συμβούλιο ΠΥΣΔΕ Λακωνίας.

Είχε πολιτική δράση σε οργανώσεις της Αριστεράς (ΚΝΕ,ΚΚΕ, Συνασπισμό, ΣΥΡΙΖΑ).

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 2004,γραμματέας ΝΕ του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ στην διάρκεια της συγκρότησής του, μέλος της Περιφερικής Επιτροπής Πελοποννήσου ΣΥΡΙΖΑ και της Νομαρχιακής Λακωνίας.

Συμμετείχε στα ψηφοδέλτια Νομαρχιακών και Περιφερειακών εκλογών, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΑΝΑΣΑ στον Δήμο Σπάρτης, εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Βαλιώτη.