ΣΠΑΡΤΗ. Κάλεσμα σε φορείς και σωματεία της Λακωνίας να συμμετάσχουν σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, απηύθυνε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νεοκλής Κρητικός.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 17:30.

Σημειώνεται πως η τηλεσυνάντηση αυτή, λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της ενημέρωσης του υπουργείου Τουρισμού σε φορείς και σωματεία των ανά την Επικράτεια Περιφερειακών Ενοτήτων, μετά από παρότρυνση προς την υφυπουργό κα Σοφία Ζαχαράκη από τον κ. Κρητικό.

Ο βουλευτής δήλωσε:

«Είναι απαραίτητο, καθώς πλησιάζει η τουριστική περίοδος και υπό τη σκιά των δυσμενών συνθηκών της πανδημίας να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό μίγμα δράσεων για την προώθηση των πλεονεκτημάτων της Λακωνικής γης.

Άλλωστε ο χειρότερος εχθρός αυτή την στιγμή, πέραν του κορονοϊού, θα ήταν και η δική μας απραξία, η οποία μαθηματικά θα οδηγούσε σε αδιέξοδο».

Συμπληρώνοντας: «Για αυτό, λοιπόν, με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση μπορούμε να βάλουμε μπροστά τις μηχανές για να κάνουμε το καλύτερο για τη Λακωνία. Τον ευλογημένο αυτόν ιστορικό και τουριστικό προορισμό, ο οποίος μπορεί άνετα να καταστεί ως ο κορυφαίος στην Ελλάδα».