ΕΛΛΑΔΑ. «Φοβού» τους δημοσιογράφους «και Ντόρα φέροντες…» Αν νομίζετε ότι η εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη στον Σκαϊ ήταν τυχαία γελιέστε. Είχε σκοπό και νόημα να μας προϊδεάσει για τις αποστάσεις που πρέπει να υπάρχουν όχι μόνο ανάμεσα στους νέους που ξαφνικά θυμήθηκαν Ντόρα και Οικονόμου αλλά κυρίως για τις αποστάσεις που πρέπει απαραιτήτως να υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους της εξουσίας και στους απλούς πολίτες.

Δείτε λοιπόν πόσο απροκάλυπτα η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και οι δημοσιογράφοι του Σκάϊ απαξιώνουν την ισονομία και ισοπολιτεία ειδικά για τα μέτρα του κορονοϊού αλλά δείτε επίσης πόσο αυθόρμητα ο Οικονόμου, δημοσιογράφος της εξουσίας, διαχωρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη από τον λαό…

Την ρωτούν: «Θα πάμε, θα πάτε στην Κρήτη για Πάσχα;» Και αυτή απαντά: «Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη…». Και διευκρινίζουν οι δημοσιογράφοι του Σκαϊ «δεν εννοούμε εσάς, τον απλό λαό λέμε…»

Αυτή λοιπόν είναι και η σχέση ΜΜΕ πολιτικής αριστοκρατίας αλλά και η αντίληψη για την απόσταση Εξουσίας – Λαού. Θα έπρεπε να ντρέπονται που τόσο απροκάλυπτα μας δίνουν το μήνυμα… που έχουν αναλάβει να μεταφέρουν.

Δηλαδή άλλοι οι νόμοι και άλλα τα μέτρα για τους ανθρώπους που έχουν στρογγυλοκαθίσει στην εξουσία και φυσικά τα προνόμια για τους γόνους των πολιτικών τζακιών και άλλες οι υποχρεώσεις και οι απαγορεύσεις του λαού.

Άραγε τις ίδιες αντιλήψεις με την Ντόρα και τον Οικονόμου έχουν και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στους Νομούς της χώρας και στις γειτονιές του Λαού;