Γράφει ο Δημήτρης Πανάγος

ΛΑΚΩΝΙΑ. Από τη Σπάρτη (Πέμπτη 27/5) ξεκίνησε την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη, συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και ακολούθως επισκέφτηκε τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Στη διάρκεια της συνέντευξής του, σε εκπροσώπους τοπικών μέσων, αναφέρθηκε στις πάγιες θέσεις της Ελληνικής Λύσης αλλά και σε ζητήματα τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Βελόπουλος, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, τα Ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα εργασιακά («…να το εφαρμόσουν πρώτα στελέχη του κόμματός τους, για να δούμε πόσα θα μείνουν ύστερα από 1 χρόνο στο κόμμα της Ν.Δ.» είπε), την Αγροτική Ανάπτυξη, τις Ανεμογεννήτριες, τους οδικούς άξονες, και άλλα πολλά…

Περιέγραψε τη Λακωνία, ως «…ευλογημένο νομό», αλλά συγχρόνως ως «… τον πλέον αδικημένο, σε σχέση με τα όσα έχει προσφέρει στη χώρα, και κατά τη διάρκεια της Αρχαιότητας και κατά την Επανάσταση του 1821 αλλά και αργότερα»…

Η συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Βελόπουλου στη Σπάρτη:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις