ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου κάνει γνωστό ότι για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο, την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ενέκρινε κονδύλι 21.000 ευρώ (και κάτι ψιλά).

Το ποσό θα ξοδευτεί για την υποδοχή, συναντήσεις, μετακινήσεις και ομιλίες που θα έχει σήμερα Δευτέρα ο πρωθυπουργός. «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του (ης) «01.072 Υπηρεσίες Διοίκησης ΠΕ Αρκαδίας» K.A. Eξόδων 0845.0001 του οικονομικού έτους 2021 για «Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, κ. Κ.Μητσοτάκη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σ.Λιβανού, στις 19-07-2021 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και των συναντήσεων, ομιλιών και επαφών του» σημειώνεται στη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σχετική απόφαση της περιφέρειας δεν αναφέρεται το όνομα της Λίνας Μενδώνη, που θα συμμετέχει στην αποστολή, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν η προσθήκη της προέκυψε αφού προγραμματίστηκε το ταξίδι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ήδη ενημερωμένος λεπτομερώς για όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ενώ το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 9.15 π.μ. Επίσκεψη στον “Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ελαιώνας” στους Γαργαλιάνους
  • 10 π.μ. Επίσκεψη στα “Θερμοκήπια Μιχαλακόπουλου” στο Λαγκούβαρδο Φιλιατρών
  • 11 π.μ. Επίσκεψη στην Χριστιανούπολη στο ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος
  • 12 μ. Επίσκεψη στην Τερψιθέα

(Α) Καλλιέργεια γλυκοπατάτας

(Β) Θερμοκήπιο 14 στρέμματα – Δικτυοκήπιο

  • 12.30 μ.μ. Επίσκεψη στην Κυπαρισσία (Λιμάνι, Ανω Πόλη)
  • 2 μ.μ. Επίσκεψη στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας – μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων με ΧΥΤΥ
  • 2.30 μ.μ. Κεντρικά Γραφεία Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη
  • 6.30 μ.μ. Εναρξη εκδήλωσης για την παρουσίαση της ΚΑΠ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις