ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Άγις Φωτόπουλος, υπεύθυνος της Χρυσής Αυγής στη Λακωνία, απαντά σε δημοσιεύματα του notospress.gr

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα ΝOΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜEΝΟ από τον Άρειο Πάγο και παρά την ΠΡΩΤOΔΙΚΑ καταδικαστική για την ηγετική ομάδα απόφαση, κόντρα στην ΑΘΩΩΤΙΚH πρόταση της Εισαγγελέως, συνεχίζει να λειτουργεί ΚΑΝΟΝΙΚA και ΝOΜΙΜΑ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και τα φυλακισμένα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δεν έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, πέραν μιας αντισυνταγματικής τροπολογίας, και είναι αντισυνταγματική γιατί είναι φωτογραφική, από τον Βορίδη που δεν επιτρέπει στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο να εκτελεί διοικητικά καθήκοντά.

Έτσι η παρουσία και η συμμετοχή των στελεχών του Κινήματος της Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις είναι ΚΑΘOΛΑ ΝOΜΙΜΗ και κανείς δεν μπορεί να μας την απαγορεύσει.

Ως προς τον κ. Αραχωβίτη που παρέστη για ΠΡΩΤΗ φορά στο μνημόσυνο του Ήρωα της Κύπρου Λοχαγού Σταυριανάκου, η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε πάρα πολύ να μην μας επιτραπεί να καταθέσουμε στεφάνι αλλά δεν του πέρασε καθώς καταθέσαμε ΚΑΝΟΝΙΚA εντός της τελετής και πριν το πέρας αυτής. Ο κόσμος μας καλοδέχτηκε και μας χειροκρότησε.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό του Αγώνα και σε πείσμα "φίλων" και εχθρών θα είναι ΠΑΡΩΝ και στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις

Υ.γ. ο βανδαλισμός πινακίδων κατά μήκος των δημοσίων οδών, ασφαλώς και είναι μια πράξη που δεν επικροτούμε αλλά δεν καταδικάζουμε κι όλας, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν καταδικάζει χρόνια τώρα φθορές δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών με οπαδικά συνθήματα ομάδων αλλά και σύμβολα αριστερών, κομμουνιστικών αλλά και αναρχικών οργανώσεων.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις