ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Στέφανος Χίος ανακοίνωσε μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή ότι θα κατέβει υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, με το κόμμα που ίδρυσε αυτό της Λαϊκής Δεξιάς Πατριωτικής Κίνησης.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος, ανακοινώνοντας την ίδρυση του κόμματός του:

«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια. Πρόκειται για μία συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη».

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, «τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σπάρτη υπάρχει αναβρασμός. Ο Στέφανος Χίος προέρχεται από οικογένεια με ροπή προς την πολιτική έχοντας δύο θείους που έχουν διατελέσει σε υψηλές αιρετές θέσεις του δήμου Σπάρτης. Πρόκειται για τους κ.κ. Χρήστο Πατσιλίβα και Θέμη Πατσιλίβα. Εν τω μεταξύ εδώ και χρόνια διατηρεί ένα σκληρό πυρήνα στελεχών και συνεργατών στη Σπάρτη όπου ως γνωστόν λειτουργεί site με τίτλο «Μακελειό Λακωνίας». Είναι θέμα χρόνου η ανάδειξη του σχήματος από τη Λακωνία που θα είναι και από τα πρώτα που θα ανακοινώσει ο Σπαρτιάτης εκδότης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις