ΛΑΚΩΝΙΑ. Τη Λακωνία θα επισκεφτεί το Σάββατο 26/2, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κουτσούκο, «…στο πλαίσιο της ανάδειξης των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, κατά του κύματος ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

  • Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ο Γιάννης Κουτσούκος, αρχικά θα προεδρεύσει των εργασιών της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, που θα λάβει χώρα σε αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας, (10:30), στη Σπάρτη.

  • Συνέντευξη τύπου – Συναντήσεις με φορείς

«…Στο πλαίσιο των ενεργειών του Κινήματος για την θεσμική διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς και την γνωστοποίηση των προτάσεών του για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, του πληθωρισμού και της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των πολιτών», στον ίδιο χώρο (11:30) θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε. και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τις Διοικήσεις του Επιμελητηρίου Λακωνίας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας, του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις