EΛΛΑΔΑ. Τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ θα καταλάβει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης «επανέρχεται», τόσο συμβολικά όσο και τυπικά, καθώς η θέση που αναλαμβάνει είναι σημαντική και γίνεται ακόμη σημαντικότερη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της παγκόσμιας αναταραχής.

Το «come back» του πρώην υπουργού εύλογα δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στους Λάκωνες και ιδιαίτερα τους Σπαρτιάτες που βίωσαν μια πρωτοφανή «επίθεση» από το Πρωθυπουργικό περιβάλλον με τελικό αποδέκτη τον Δήμο Σπάρτης και τα συμφέροντά του εξ αιτίας της αναγκαστικής αποπομπής του Σπήλιου Λιβανού από την Κυβέρνηση.

Αναρωτιούνται οι Σπαρτιάτες, οι απόψεις του κ. Λιβανού για το πώς γράφεται μια εποποιία (τσάντες και 5χίλιαρα στην Ηλεία) θα τον εμπνέουν και στους χειρισμούς του στη νέα του θέση, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία;

Πώς να αποδεχθεί λοιπόν ο Σπαρτιάτης, στο εξής, οποιαδήποτε δέσμευση Μητσοτάκη; Εκτός και αν ο Πρωθυπουργός κατάλαβε ότι η στάση του αλλά και οι εντολές του σε Δημητριάδη, Γεωργιάδη, Βορίδη, κ.λ.π. ήταν ιδιαίτερα σκληρές και άδικες τόσο σε βάρος του δημάρχου Πέτρου Δούκα όσο και κατά της Σπάρτης και των πολιτών της.

Πιθανόν αυτό να του έλεγε αν ζούσε και η Μαριέττα Γιαννάκου…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις