ΕΛΛΑΔΑ. Η λάκαινα στην καταγωγή Χρυσαυγή Ατσιδάκου αναλαμβάνει της Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Πρωθυπουργού. Σε σχετική δήλωση αναφέρει:

«Σήμερα παίρνω τη σκυτάλη στη Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων ΝΔ . Ως μητέρα , επαγγελματίας, σύζυγος και γυναίκα, έχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης , της τιμής και των προσδοκιών αυτης της θέσης. Ευχαριστώ θερμά και ιδιαίτερα τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη , καθώς και τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη και τον Γενικ’ο Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπρατάκο.

Τον Ιούνιο του 2019 με την υφυπουργό Μαρία Συρεγγέλα στη θέση τότε της επικεφαλής της Γραμματείας βάλαμε τα δικά μας πρώτα λιθαράκια στο σπουδαίο και πολυδιάστατο μέχρι σήμερα έργο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την οικογένεια και την ισότητα στη χώρα μας.

Απο σήμερα εγώ κι οι συνεργάτες μου, με πράξεις, αποτέλεσμα, γνώση και ενσυναίσθηση συνεχίζουμε την πορεία σύγχρονων και ουσιαστικών πολιτικών δίπλα σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου ή άλλων διακρίσεων, του οποίου τα αδιαπραγμάτευτα ατομικά ή κοινωνικά δικαιώματα θίγονται και καταπατώνται. Δίπλα σε κάθε άνθρωπο , που ο κόλπος της οικογένειας αντί να είναι το απάνεμό του λιμάνι , είναι η προσωπική του κόλαση.

Στη χώρα που με το φως της, φώτισε τον κόσμο ολόκληρο, η αξία κάθε ανθρώπινης ύπαρξης είναι ανεκτίμητη και θα αγωνιζόμαστε καθημερινά γι’αυτήν !»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις