ΣΠΑΡΤΗ. Η «σιγουριά» που έχει η Νέα Δημοκρατία για τους ψηφοφόρους της στη Σπάρτη προφανώς οδήγησε τον Γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη μόνο στα νότια του Νομού. Πέρασε απ’ έξω από την πρωτεύουσα και δεν είχε την ευαισθησία (κάποιοι λένε την πρόνοια) να εισέλθει ειρηνικά σε αυτήν. Να επισκεφθεί π.χ. το κυνοκομείο και να δει την δουλειά που γίνεται εκεί, να δει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που δημιουργεί το μοντέλο ΣΔΙΤ στην αποκομιδή των απορριμμάτων, να επισκεφθεί τον Μητροπολίτη, ως είθισται, το εργοτάξιο στο Νοσοκομείο και να πιεί ένα δροσερό φυσικό χυμό πορτοκάλι στην κεντρική πλατεία, στο ισόγειο του παλαιού δημαρχείου. Όπως θα κάνει σίγουρα όταν έρθει η ώρα των εκλογών για να χαιρετίσει τους ψηφοφόρους.

Η σιγουριά που νιώθουν βέβαια τα νεόκοπα στελέχη του κόμματος εδράζεται στην βεβαιότητα ότι κάθε στέλεχος της ΝΔ στη Σπάρτη, είτε είναι εγγεγραμμένο, είτε στη κομματική συντήρηση, είτε στην «κατάψυξη» ή ακόμα και διαγραμμένο, ποτέ δεν πρόκειται να υπονομεύσει τις αρχές και τις ιδέες της μεγάλης παράταξης της Δεξιάς. Μια Παράταξη, τόσο μεγάλη, που μπορεί να χωρά τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτήν του Αντώνη Σαμαρά, τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, και όχι μόνον. Αυτό λοιπόν δεν έχει μάθει ακόμα ο νέος γραμματέας της ΝΔ. Στη Σπάρτη χτυπά δυνατά η καρδιά μιας μεγάλης Παράταξης και όχι μόνο μιας επίκαιρης Νέας Δημοκρατίας.

Θα μάθει, με τον καιρό… και σίγουρα την επόμενη φορά θα σεβαστεί την πόλη και τους θεσμούς της…

Aυτά και άλλα πολλά συζητούσαν στελέχη της Νέα Δημοκρατίας στη Σπάρτη. Στελέχη που ξέρουν πολύ καλά τη δοσολογία του μπλε χρώματος που βρίσκεται πίσω από την πλάτη του Παύλου Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις