ΛΑΚΩΝΙΑ. Η λάκαινα πολιτικός Φεβρωνία Πατριανάκου έγραψε στο twitter την εκτίμησή της για τις πολιτικές εξελίξεις: «Μέχρι χθες, τα trolls του Μαξίμου καλλιεργούσαν τη «γραμμή» τι ξέρει ο Βενιζέλος για τον Ανδρουλάκη και δεν μιλάει; Σήμερα, μετά το διάγγελμα ο Βενιζέλος, μέλος της Επιτροπής Σοφών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με μια τοποθέτηση καταπέλτη κονιορτοποιεί συνολικά το μοντέλο διακυβέρνησης Μητσοτάκη».

Ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε πως «το μείγμα αίσθησης παντοδυναμίας και ακρισίας απέβη ανεξέλεγκτο. Το μοντέλο πρέπει συνεπώς να αλλάξει αμέσως. Αυτό είναι επιβεβλημένο για την παρούσα και κάθε μελλοντική Κυβέρνηση».

Σημείωσε δε πως «η θέση του Πρωθυπουργού ότι η παρακολούθηση ήταν τυπικά νόμιμη αλλά πολιτικά εσφαλμένη είναι μεγάλων διαστάσεων σφάλμα».

«Οι υποκλοπές τηλεφωνικών επικοινωνιών κατά παράβαση του άρθρου 19 παρ.1 Συντ, είτε με συμβατικές είτε με εξελιγμένες τεχνικές μεθόδους είτε με τη σατανική σύμπτωση και των δυο, συνιστούν πρωτίστως αξιόποινη πράξη. Δεν υπάρχει δε ούτε στοιχειώδης νομιμοφάνεια όταν παραβιάζεται το απόρρητο των επικοινωνιών ευρωβουλευτή, που διαθέτει σε εθνικό επίπεδο τη νομική προστασία του βουλευτή, με επίκληση λόγων εθνικής ασφάλειας»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις