ΣΠΑΡΤΗ. «[…] στο “προοδευτικό μέτωπο” για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωράνε όλοι… ίσως ακόμα και η ΝΔ χωρίς Μητσοτάκη!», σχολιάζουν δηκτικά από το ΚΚΕ Λακωνίας, την «προοδευτική συμμαχία» που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα οδηγήσει σε «προοδευτική κυβέρνηση», όπως την περιέγραψε ο Σταύρος Αραχωβίτης, σε πρόσφατη συνέντευξη:

«Ο Σταύρος Αραχωβίτης, Βουλευτής Λακωνίας, πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο APELA.GR στις 28/2, κάλεσε σε κοινό εκλογικό μέτωπο όλες τις δημοκρατικές – προοδευτικές δυνάμεις με στόχο την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση “Μητσοτάκης ΑΕ”.

Με τη βοήθεια του δημοσιογράφου ξεκαθάρισε με γλαφυρό τρόπο τι σημαίνει για τον ΣΥΡΙΖΑ η “προοδευτική συμμαχία” που θα οδηγήσει σε “προοδευτική κυβέρνηση” αφού εκτός από το ΠΑΣΟΚ σε αυτή χωράει ακόμα και το κόμμα του Βελόπουλου!

Συμπέρασμα: Στο “προοδευτικό μέτωπο” για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωράνε όλοι… ίσως ακόμα και η ΝΔ χωρίς Μητσοτάκη!

Τα παραπάνω μαζί με τόσα άλλα δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά να προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για να υπηρετήσει το σύστημα, γιατί τώρα έχει πείρα!

Δεν είναι μόνο οι νόμοι που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και τους εφαρμόζει η ΝΔ όπως για τους πλειστηριασμούς, για την απελευθέρωση της ενέργειας, το ξεπούλημα των σιδηροδρόμων, το κόψιμο των συντάξεων κ.α. Τους συνδέουν ακόμα βαθύτεροι δεσμοί που αφορούν τη διασφάλιση της κερδοφορίας του κεφαλαίου… βρέξει χιονίσει. ΚΚΕ δυνατό παντού, για να μην αφήσουμε το σύστημα να αναπνεύσει και να ανασάνουμε εμείς!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις