ΣΠΑΡΤΗ. Ένα κόκκινο πουλί μου είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, έχει εντάξει τη Σπάρτη και τη Λακωνία, στο πρόγραμμα των επισκέψεών του στο πλαίσιο της Μεγάλης Ανηφορίζουσας προς τις Κάλπες της 25ης Ιουνίου.

  • Για τα μάτια του Σταύρου Αραχωβίτη

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει σκοπό να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται (και στη Λακωνία) ώστε να διατηρηθεί η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και εν προκειμένω αυτή του Σταύρου Αραχωβίτη.

  • Ψηλά ο πήχης

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο, προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου» είχε τονίσει κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της Εκλογικής Επιτροπής ο Τσίπρας.

Και στο πρόσωπο του Σταύρου Αραχωβίτη συναντά ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και από τις μάχες την περίοδο των Μνημονίων, ένα στέλεχος που εκφράζει δημιουργικά τις ανησυχίες της λακωνικής κοινωνίας αλλά και που συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια με την πολιτική στράτευση.

Αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά του Αραχωβίτη, στον αγροτικό κόσμο της χώρας και της Λακωνίας, τόσο κατά την περίοδο της υπουργίας του στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όσο και ως Τομεάρχης την τελευταία τετραετία

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις