ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στη Λακωνία.
Σύμφωνα με ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή Λακωνίας, Θανάση Δαβάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί το Γύθειο και τη Σπάρτη.

Η θέληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να επισκεφτεί τη Λακωνία είναι ισχυρή, και συγκλίνουσες πληροφορίες δείχνουν πως αυτό θα γίνει πραγματικότητα τις αμέσως επόμενες ημέρες..

Με στόχο ένα ποσοστό άνω του 40%, που θα εξασφαλίζει το πλήρες μπόνους των 50 εδρών και μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία που θα αριθμεί τουλάχιστον 156-157 βουλευτές, μπήκε η Νέα Δημοκρατία στο τελευταίο δεκαπενθήμερο πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη χθες (12/6) στα Δωδεκάνησα και επισκέφτηκε κατά σειρά τη Λέρο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς και την Πάτμο.

«Μόνο μια ισχυρή Ελλάδα με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να διαπραγματευτεί με την Τουρκία τη μία μεγάλη διαφορά, την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών, ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα δικά μας τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο (17/6) κατά πάσα βεβαιότητα θα βρίσκεται στη Σπάρτη συνοδεία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα του προέδρους της Ν.Δ. είναι ευέλικτο και βρίσκεται σε στάδιο κατάρτισης. Λέγεται πως στο Γύθειο θα είναι στις 11.30 και στη Σπάρτη, στις 13:00.

Δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της περιοδείας.

  • Στις Ευρωεκλογές

Η τελευταία φορά που ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί τη Λακωνία ήταν την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, στο δρόμο για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου όταν και είχε επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά και αμέσως μετά (19:00) μίλησε στη Σπάρτη, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις