ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Λακωνία επισκέπτεται, αστραπιαία, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Δύο είναι οι προορισμοί του, η Σπάρτη και το Γύθειο, όπου θα κινηθεί ανάμεσα στον κόσμο και ενδεχομένως να μιλήσει σε εξωτερικό χωρό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα περάσει από τους καμένους ελαιώνες στον δήμο Ανατολικής Μάνης. Θα παρακάμψει τις Αμύκλες και τα χωριά της Φάριδας όπου οι πολίτες είναι σε απόγνωση λόγω της δράσης των γνωστών – αγνώστων εγκληματικών και κακούργων. Θα αποφύγει να περάσει έξω από το κτίριο της Νοσηλευτικής Σχολής που έχασε η Σπάρτη και δεν επανέφερε η ΝΔ. Στη Σπάρτη θα αποφύγει τις οδούς Βρασίδου, Μενελάου, Αγησιλάου, Διοσκούρων όπου υπάρχουν εκατοντάδες κλειστές επιχειρήσεις και ανοίκιαστα καταστήματα. Φυσικά δεν θα προσεγγίσει καν αγροτικές περιοχές όπως ο δήμος Ευρώτα. Θα περάσει μακριά από Κέντρα Υγείας και φυσικά ούτε λόγος για μια στάση στο δημαρχείο της Σπάρτης, πόλης που είναι προορισμός του…

Η περιοδεία Μητσοτάκη στη Λακωνία και ιδιαίτερα σε Σπάρτη και Μάνη έχει ως βασικό στόχο την συγκράτηση ενός στοιχείου ακραίας δεξιάς που «βλέπει» προς το κόμμα «Σπαρτιάτες». Κατά πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη Μάνη και ο Μάκης Βορίδης για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Βέβαια αυτό που θα ήθελε διακαώς η ΝΔ είναι να διατηρήσει τη συσπείρωσή της χωρίς διαρροές προς το ΠΑΣΟΚ - Γρηγοράκου αλλά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ - Αραχωβίτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις