ΕΛΛΑΔΑ. Μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκαν στο πώς γνωρίστηκαν, στις καθημερινές τους συνήθειες, στην πολιτική, αλλά και στην προοπτική του γάμου.

Η γνωριμία στο θέατρο και οι... διαφορετικές εκδοχές

Αναφορικά με το πώς γνωρίστηκαν, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης έδωσε τη δική του οπτική σχετικά με τη γνωριμία τους. «Θέλω να πω κάτι που δεν το ξέρει πάρα πολύ ο κόσμος, γιατί ξέρεις ότι σε αυτές τις ιστορίες ο καθένας έχει τη δική του οπτική», είπε αρχικά. «Εγώ σου είπα θα σε εκθέσω σήμερα», απευθύνθηκε αστειευόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει μια ιστορία λοιπόν, η οποία έχει λεχθεί και μέχρι ένα σημείο είναι ορθή, αλλά από ένα σημείο και μετά έχει… Θα πούμε την αλήθεια σήμερα».

«Είναι ότι κάποια στιγμή το 2015, τότε που ήταν η απόλυτη ηρωίδα για πάρα πολλούς Έλληνες, μέσα στη Βουλή για όλο αυτό που έκανε. Πιστεύεις δεν πιστεύεις, υπερασπίστηκε πάντως κάτι που ήταν η βούληση του λαού εκείνη την περίοδο. Της είχα γράψει ένα mail της Ζωής. Ένα πολύ ζεστό mail, που είχα γοητευτεί από αυτή την παρουσία. Δεν το είδε και κάποια στιγμή ύστερα από μήνες, το 2016 ήμουν στο θέατρο Τέχνης, στο υπόγειο του Κουν και βγαίνει αυτή η ηρωίδα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο φουαγιέ, τη βλέπω από μακριά και ήθελα να της μιλήσω. Κάποια στιγμή περνάει από δίπλα μου και της λέω “Ζωή;” και λιποθυμάει (σ.σ.: γέλια). Πέφτει κάτω. Με βλέπει και πέφτει κάτω (σ.σ.: γέλια). Λέω “Ζωή, Ζωή;”. Ξυπνάει για λίγο και λιποθυμάει ξανά. Αυτή είναι η δική μου οπτική για το πώς έγιναν τα πράγματα. Με το που με είδε μπροστά της… Μπορεί αν θέλει να πει τη δική της οπτική. Εγώ πάντως δεν παίρνω κόμμα πίσω», είπε εμφανώς αστειευόμενος ο ηθοποιός.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε: «Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι της λιποθυμίας είχα χάσει τις αισθήσεις μου και δεν το θυμάμαι (σ.σ.: γέλια). Βγαίνουμε από την παράσταση και πράγματι με φωνάζει ο Διαμαντής, πράγματι εντυπωσιάζομαι και αρχίζει να μου λέει για εκείνο το mail που μου είχε γράψει και να μην καταλαβαίνω τίποτα. Κενό μνήμης, κενό… Μου λέει “σου είχα στείλει κι ένα mail”… Του λέω “κάπου σε ξέρω“. Μου λέει “με ξέρεις γιατί είμαι ηθοποιός“. Αρχίζει μου μιλάει, πράγματι γοητεύομαι και από κει και πέρα δεν σταμάτησε ποτέ αυτή η σχέση. Νομίζω ότι συνέβη κάτι κεραυνοβόλο», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις