ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. Μια 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από πτώση ύψους άνω των 9 μέτρων από το λιφτ χιονοδρομικού κέντρου στην Καλιφόρνια, παρά την προσγείωσή της σε δίχτυ που κρατούσε το προσωπικό του θερέτρου.

Το σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει τις αγωνιώδεις στιγμές, καθώς η 16χρονη κρεμόταν από το λιφτ και στη συνέχεια έπεσε στο δίχτυ, στο Mammoth Mountain το Σάββατο. Το λιφτ είχε σταματήσει και εθελοντές, μαζί με το προσωπικό, κρατούσαν ένα δίχτυ σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν την πτώση της στο έδαφος.

Το προσωπικό υποστήριξε πως το κορίτσι δεν είχε καθίσει σωστά όταν ξεκίνησε η λειτουργία του λιφτ και άρχισε να γλιστρά, με τους σκιέρ να κατηγορούν τους χειριστές πως δεν έδωσαν προσοχή.

Την κρατούσαν μην πέσει

«Τα άλλα άτομα που βρίσκονταν στο λιφτ άρπαξαν τη 16χρονη και την κρατούσαν από την πτώση καθώς οι χειριστές σταμάτησαν τη λειτουργία του. Πέντε εργαζόμενοι του Mammoth Mountain και οκτώ επισκέπτες ανταποκρίθηκαν αμέσως και τοποθέτησαν το δίχτυ επιβράδυνσης κάτω από τη 16χρονη. Όταν γλίστρησε από τα χέρια των υπολοίπων στο λιφτ, το δίχτυ επιβράδυνε την πτώση της».

Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξιολόγηση των χτυπημάτων της από την πτώση.

https://www.instagram.com/reel/C2oIx6vrV3x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις