ΚΟΣΜΟΣ. Αναστάτωση προκλήθηκε στον αέρα καθώς δύο επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια περίπου μία ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου, σε πτήση με προορισμό τη Χαβάη. Όπως φαίνεται και σε ένα απίστευτο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τόσο οι ταξιδιώτες όσο και τα μέλη του πληρώματος μπήκαν στην μέση για να μπορέσουν να σταματήσουν τον καβγά.

«Το χάος ξέσπασε στην πτήση 1288 της Southwest Airlines από το Όκλαντ προς το αεροδρόμιο Lihue στο νησί Kauai», δήλωσαν αξιωματούχοι της αεροπορικής εταιρείας στο Hawaii News Now.

https://www.instagram.com/reel/C3Rn33UrtQf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Άκουσα φωνές, ουρλιαχτά και γροθιές. Γύρισα και είδα έναν άνδρα να αιμορραγεί και στη συνέχεια τον άλλο άνδρα να χωρίζεται», δήλωσε ο επιβάτης Jim Wieder στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Στο βίντεο με την φασαρία στον αέρα, ο ένας άνδρας, ντυμένος με γκρι φούτερ, φαίνεται να πλησιάζει τον άλλο άνδρα, που φοράει γκρι πουλόβερ, πριν αρχίσει ο άγριος καβγάς.

Ο άνδρας με το καπέλο του μπέιζμπολ φαίνεται στο βίντεο να εξαπολύει μια σειρά από γροθιές, ρίχνοντας περίπου επτά στο πρόσωπο του άλλου επιβάτη, προτού τον απομακρύνουν οι υπόλοιποι άνδρες ταξιδιώτες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις