ΣΠΑΡΤΗ. Aναστάτωση στο κέντρο της Σπάρτης όταν φλεγόμενη ΙΧ - κλούβα παραγωγού αγροτικών προϊόντων ακινητοποιήθηκε στην οδό Λυκούργου στη συμβολή της με την Αγησιλάου. Ο οδηγός αμέσως βγήκε από το όχημα που είχε πάρει φωτιά στη μηχανή και κάλεσε σε βοήθεια. Καταστηματάρχες και άλλοι οδηγοί έσπευσαν αμέσως με πυροσβεστήρες και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο όχημα. Ο οδηγός ταραγμένος αλλά ασφαλής με τη βοήθεια πολιτών απομάκρυνε το όχημα από την Λυκούργου προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό ανέδειξε την αδυναμία επέμβασης που υπάρχει στο κέντρο της Σπάρτης αφού ούτε η Αστυνομία αλλά ούτε και η Πυροσβεστική μπορούσαν να πλησιάσουν άμεσα. Μάλιστα αξιοσημείωτη είναι η εθελοντική παρέμβαση πολίτη που κατόρθωσε και ρύθμισε (άψογα) την κυκλοφορία οχημάτων και «έλυσε» το κομφούζιο ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα υπηρεσιακά οχήματα.

Τα μπράβο λοιπόν ανήκουν στους πολίτες που σε κάθε περίπτωση διαχειρίστηκαν υποδειγματικά την μικρή αυτή αλλά ενδεικτική κρίση.

Ήρεμα και με ασφάλεια οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας συνέχισαν ταχύτατα το έργο των πολιτών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις