ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το κόμμα Σπαρτιάτες κ. Παναγιώτης Μπεμπέτσος. Ενόψει της αναμέτρησης την Κυριακή 25 Ιουλίου εξηγεί τις βασικές αρχές του κόμματος που για πρώτη φορά συμμετέχει σε Εθνικές Εκλογές.

Ο κ. Μπεμπέτσος, στην εκπομπή «Εκλογές 2023», μια συμπαραγωγή της Apela.gr και του Νotospress.gr, αναφέρεται στην κεντρική ιδεολογία του κόμματος και στην προσήλωση των μελών του στον Συνταγματικό Πατριωτισμό ο οποίος εδράζεται στην Εθνική Ταυτότητα και τη Λαϊκή Κυριαρχία και με πρόταγμα την Ορθοδοξία. Σκεπτικισμός υπάρχει για την Ευρώπη της Παγκοσμιοποίησης. Όπως με έμφαση λέει «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και το κόμμα Σπαρτιάτες θα δώσει πρώτη θέση και άμεση προτεραιότητα στην ελληνική Οικογένεια. Σχολιάζει την στήριξη του κόμματος από τους κ.κ. Ηλία Κασιδιάρη και Πάρη Κουρτζίδη (κόμμα Ελληνική Ανατροπή). Δεν παραλείπει αναφορά στις ΜΚΟ και στις χρηματοδοτήσεις τους.

Απαντά σε ερωτήσεις για την στάση ακροδεξιών πολιτικών όπως οι κ.κ. Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης. Σχολιάζει την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λακωνία και τις «δεσμεύσεις» του και ερμηνεύει την κάθοδο κλιμακίου της ΝΔ εξ αιτίας της υποψηφιότητας των Σπαρτιατών. Σε ότι αφορά τη ΝΔ την περιγράφει ως το κόμμα που πλέον δεν μπορεί να εκφράσει τους Δεξιούς πολίτες μετά την στροφή που έχει κάνει προς την κεντροαριστερά.

Δεν εμπιστεύεται τις δημοσκοπήσεις και τονίζει ότι κόμματα όπως η Ελληνική Λύση δοκιμάστηκαν από τους πολίτες αλλά σήμερα η ανάγκη έκφρασης των πολιτών «φέρνει τους Σπαρτιάτες στο προσκήνιο αλλά και στη Βουλή».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις