ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε, αισίως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας την Πέμπτη 7 Απριλίου, η δράση του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και το παράρτημα ΕΟΔΥ Σπάρτης,.

Δωρεάν rapid tests

Θέλοντας να τονίσει τη σημασία της πρόληψης, «…το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, υλοποίησε δράση πραγματοποιώντας δωρεάν rapid tests για όλους εμβολιασμένους και μη, παρέχοντας στους πολίτες που προσέρχονταν ατομικά πακέτα με αντισηπτικά μαντηλάκια. Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου».

«…Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στη κοινωνία, προσανατολίζεται στην υλοποίηση ακόμα περισσότερων δράσεων το επόμενο διάστημα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας.», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Τουρισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις