ΜΟΛΑΟΙ. Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/12) η - βραβευμένη και καινοτόμος - δράση τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Μολάων, στους Αγίους Αναργύρους (Ζούπενα), του Δήμου Σπάρτης!

Το πρόγραμμα τηλεϊατρικής της Ν.Μ. Μολάων και του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας & Ανάπτυξης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, «έχει ως βασικό στόχο την παροχή πρωτοβάθμιου προληπτικού ελέγχου στους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, εντελώς δωρεάν!».

  • Τηλεϊατρική

Μέσω του προγράμματος, οι κάτοικοι της Ζούπενας υποβλήθηκαν σε προληπτικό πρωτοβάθμιο υγειονομικό έλεγχο από εξειδικευμένους γιατρούς, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους.

  • «Φέρνουμε το μακριά”, “κοντά»

«Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας, παρέχοντας υπηρεσίες Προληπτικής Ιατρικής χωρίς γεωγραφικούς και άλλους περιορισμούς με χρήση του εξοπλισμού του Ίδρυμα Vodafone και της VIDAVO! Φέρνουμε τον γιατρό, εντελώς δωρεάν, σε κάθε σπίτι!

Κάνουμε-και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για την προστασία της Υγείας των κατοίκων της Νοτιοανατολικής – και όχι μόνο- Λακωνίας!», έλεγε ο Αναπληρωτής Διοικητής Μολάων, Κώστας Κορωνιός.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις