ΜΟΛΑΟΙ. «…Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, δεσμευτήκαμε για την υιοθέτηση ενός ασθενοκεντρικού μοντέλου Διοίκησης που θα αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών, του προσωπικού, καθώς και όλων των προσερχομένων», έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ο Αναπληρωτής Διοικητής Μολάων, Κώστας Κορωνιός.

  • Νέα δάπεδα

Έτσι στο πλαίσιο της «συνεχούς και ολοκληρωτικής» αναβάθμισης του Νοσοκομείου Μολάων, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες αντικατάστασης των δαπέδων στο Ισόγειο της Νοσηλευτικής Μονάδας με νέα ειδική αντιμικροβιακή επίστρωση, επιλύοντας ακόμα ένα πρόβλημα χρόνων.

Η αντικατάσταση των δαπέδων του νοσοκομείου έρχεται να διευθετήσει ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της γενικότερης εικόνας της Νοσηλευτικής Μονάδας:

  • Φθορές 20ετίας

Κι αυτό, διότι τα δάπεδα του νοσοκομείου - λόγω της συνεχούς και βαριάς χρήσης για πάνω από 20 χρόνια - έφεραν τέτοιες φθορές που τα καθιστούσαν μη λειτουργικά, με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στοιχειώδεις απαιτήσεις ενός νοσοκομείου.

«Η αντικατάσταση των δαπέδων αποτέλεσε ένα σύνθετο έργο, καθώς πραγματοποιήθηκε με το νοσοκομείο σε πλήρη λειτουργία, σύμφωνα με ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα που είχε εκπονηθεί σε συνεργασία με την Τεχνική και Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου», είπε ο Κώστας Κορωνιός.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις