ΑΡΕΟΠΟΛΗ. Για ακόμα μία χρονιά το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης δηλώνει παρόν και υπερήφανος διοργανωτής της τρίτης κατά σειρά εκδήλωσης «Προληπτικής Ιατρικής» στη Μάνη στο πλαίσιο δράσεων του Δήμου Ανατολικής Μάνης «Τοπική Αυτοδιοίκηση & Πρόληψη». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 08:00—15:30.

Κλιμάκιο καταξιωμένων ιατρών θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης. Σκοπός η δωρεάν παροχή ιατρικών συμβουλών σε όσους χρήζουν εξειδικευμένης παρακολούθησης και φροντίδας. Οι ειδικότητες των ιατρών είναι: Καρδιολογία, Πνευμονολογία, Ορθοπαιδική, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Παιδιατρική, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Χειρουργική Μαστού, Ουρολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του συνόλου των προσερχόμενων πολιτών, παρακαλείται κάθε ενδιαφερόμενος να προσέλθει στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας για δήλωση συμμετοχής.

«Εργαζόμαστε συστηματικά για την αναβάθμιση του μοναδικού Υγειονομικού Σταθμού της σαγηνευτικής αυτής γωνιάς της Γηραιάς Ηπείρου. Οδεύουμε προς την καθιέρωση της εκδήλωσης "ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ" δίνοντας έμφαση όχι στον επετειακό της χαρακτήρα, αλλά στην αποτύπωση της αξίας της πρόληψης στη συνείδηση των πολιτών», αναφέρει ο Διευθυντής του ΚΥ Αρεόπολης Dr Ανάργυρος Δ. Μαριόλης και προσθέτει: «Οι ανάλογες εκδηλώσεις των δύο προηγούμενων ετών, δημιούργησαν μία ακολουθία που δεν μπορεί παρά μόνο να συνεχιστεί με πορεία εξέλιξης, αποδέκτες το κοινωνικό σύνολο και προορισμό τη διάδοση της αξίας της Πρόληψης.

Η μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, υποδηλώνει την αδιαφιλονίκητη αναγνώριση της προσφοράς κατά τις εργασίες της εκδήλωσης παρά τη δυσανάλογα σύντομη διάρκειά της. Η απροσποίητη ικανοποίηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Μάνης, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε», λέει ο κ. Μαριόλης.