ΣΠΑΡΤΗ. Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, μέλη του συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σπάρτης επισκέφτηκαν την δομή ΨΥΧΑΡΓΩ-ΥΑΚΙΝΘΟΣ και πρόσφεραν δώρα για τους τροφίμους της δομής και τους ευχήθηκαν καλές γιορτές.

Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου στις 5.00 μ.μ. ο σύλλογος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Σπάρτης και πρόσφερε σε όλους τους ασθενείς και στους συνοδούς τους, γλυκά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς μαζί με ένα χρηστικό δώρο σε κάθε ασθενή, και διακόσμησε τους χώρους του Νοσοκομείου με εορταστικές αφίσες, έργα των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γκοριτσάς – Σκούρας.

Επίσης, την Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου επανέλαβαν αυτή την δράση προσφέροντας δωράκια μαζί με γλυκά και σοκολατάκια.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή. Συγκεκριμένα τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου για τα σοκολατάκια που πρόσφεραν και τα ζαχαροπλαστεία Μαυρόγιαννη, Βέργαδου και Τρουγκάκου για την προσφορά κερασμάτων και γλυκών και φυσικά τους μικρούς φίλους, μαθητές και τις δασκάλες τους, του Δημοτικού Σχολείου Γκοριτσάς – Σκούρας για τις ωραιότατες κάρτες – αφίσες τους.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019, στις 6.00 μμ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης) με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας διάταξης :

1. Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
2. Ανακοινώσεις Δ.Σ.
3. Απολογισμός Πεπραγμένων Δ.Σ., Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2018- Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής: Συζήτηση - έγκριση - απαλλαγή Δ.Σ.
4. Έγκριση Προϋπολογισμού 2019.
5. Τροποποίηση διατάξεων Καταστατικού.
6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
7. Διενέργεια Αρχαιρεσιών για τα Όργανα Διοίκησης του Συλλόγου.