Η Μαρία Τσιρώνη (ΙΣΛ) μιλάει για τον Κορωνοϊό, την Γρίπη και τους νόμιμους γιατρούς! (video)
ΣΠΑΡΤΗ. To notospress.gr για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών φιλοξενεί την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας ιατρό κ. Μαρία Τσιρώνη.
Η πρόεδρος αναφέρεται:
- Στον Κορωνοϊό
- Στην εποχική Γρίπη
- Στα εμβόλια
- Στην επάρκεια φαρμάκων
- Στην σήμανση των νόμιμων Ιατρείων στη Λακωνία
Η κ. Τσιρώνη σε ότι αφορά στον Κορωνοϊό αναφέρει ότι δεν σημειώνει μεγάλη θνητότητα, η Ελλάδα είναι προετοιμασμένη, δεν υπάρχει εμβόλιο και οι πολίτες θα πρέπει όπως πάντα να είναι προληπτικά προσεκτικοί τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής.
Σε ότι αφορά στην εποχική Γρίπη σημειώνει ότι δεν είμαστε στην κορύφωσης, αυτή θα έρθει στα μέσα Φεβρουαρίου, δεν υπάρχουν ελλείψεις στα εμβόλια και πάλι οι πολίτες - και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά - πρέπει να είναι προσεκτικοί με την ατομική καθαριότητα και συμπεριφορά τους σε κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους.
Σχετικά με τα φάρμακα εξηγεί μια αιτία που προκαλεί έλλειψη, όπως η αγορά φαρμάκων χωρίς συνταγή γιατρού.
Στέκεται ιδιαίτερα στο θέμα τον νόμιμα λειτουργούντων ιατρείων στη Λακωνία και ενημερώνει τους πολίτες ότι κάθε ιατρείο για να λειτουργεί νόμιμα και με την έγκριση του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας θα πρέπει να έχει αναρτήσει στην είσοδό του την ειδική πινακίδα του ΙΣΛ.